ISOFIN-CHALET, een andere vorm van kamperen

Er zijn verschillende kampeermogelijkheden, kijk maar naar: (safari-) tent, mobilhome, stacaravan, glamping, boomhut, blokhut, … Maar bent u op zoek naar iets voor een langere periode? U wilt graag uw eigen vaste plek, uw eigen tuin. Dan is er de optie om voor een stacaravan te kiezen.

Vandaag de dag zijn er goede stacaravans, maar in alles is er een beste. Bij ons is dat het isofin-chalet. Met name op geluidsisolatie, warmte-isolatie en op gebied van duurzaamheid is dit de top van wat er op de markt is en dit voor een betaalbare prijs. 

In de winter kan u in deze massief houten chalet verblijven en samen met vrienden genieten van bijvoorbeeld een winterbarbecue. In de zomer is de natuurlijke koelte en uitstraling van het hout een heerlijkheid om in en rond te verblijven. De 70mm dikke gedroogde, houten balken zorgen voor een op en top natuurlijk gevoel en uitstraling met/zonder groendak. Al deze mogelijkheden liggen in uw handen en natuurlijk zoeken wij samen met u mee.

Een chalet op maat in de Antwerpse groene natuur, te koop bij ons.

Nu verkrijgbaar op Domein de Schuur,

ISOFIN-chalet

Een nieuw product zijn deze houten chalets die ter plaatse voor u worden gemaakt. Dit doen wij uiteraard samen met u en deskundigen zodat wij deze kunnen ontwerpen naar  al uw wensen. 

 

Momenteel staat er al een mooi voorbeeld op ons terrein en de volgende is al volop in opbouw. 

Volg deze bouw via Instagram of hier

Wat is het juist? 

Het is een mobiele chalet op maat in de Antwerpse Kempen. Een andere vorm van kamperen helemaal naar uw wensen met van topkwaliteit. 

70 mm dikte balk

duurzaamheid

Prijs vanaf € 23 750,-

Mogelijkheid voor groendak

binnen 3 maanden oplevering

binnen 48 uur verplaatsbaar

Noord Europees

hout

Zelf inrichten 

of 

kant en klaar naar uw wensen

Werking van de bouw

Bij Domein de Schuur kan u terecht om samen dit idee concreet vorm te geven. Wij luisteren naar uw wensen en zoeken met u mee. Er zijn namelijk verschillende groottes en vormen te verkrijgen. Zodra wij weten wat u wilt, kunnen wij gaan tekenen. Na uw goedkeuring, bestellen wij het hout en begint de opbouw. Vervolgens kan uw zoektocht beginnen om dit knus en gezellig in te richten naar uw smaak. Zodra wij klaar zijn met het bouwen, kan u verder aan de slag met uw eigen gekozen interieur.

Bent u op zoek naar meer kwaliteit en wilt u zelf uw tweede verblijf inrichtingen naar uw wensen/smaak? Of wilt u hier iets meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Volg de bouw van een isofin-chalet, hier. 

1/2
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
Logo - kempen camp.png
isofin-chalet_8