Contact

Pastoorsbos 35

2200 Herentals - België

0032 (0)14 26 16 52

info@deschuur.be

Openingsuren

Taverne

18/01 - MEI:

zat-zon keuken geopend

van 12u - 20u

Verblijfpark

7/7 dagen, 24/24 uur

Voor inlichtingen? 

Bel even op voorhand. 

  • Facebook Reflection
  • Instagram Social Icon
Logo - kempen camp.png

Privacybeleid

Alle persoonsgegevens die wij in ons bedrijf verzamelen zullen verwerkt worden zoals voorzien in de EU-regelgeving vanaf 25 mei 2018. 

Domein de Schuur verzamelt persoonsgegevens van u op deze website als u zich registreert, inschrijft voor de mailinglijst, formulieren invult (contactformulier en boekingsformulier), mails verstuurt.

Wanneer u zich op onze website bestanden download of gegevens raadpleegt, worden volgende gegevens automatisch verzameld: 

  • het IP-adres van uw computer

  • eventuele gebruikersnaam

  • de gebruikte browser

  • het besturingssysteem van uw pc

  • de zoekwoorden die u heeft gebruikt om deze site te vinden

  • de gedownloade bestanden

  • het tijdstip van bezoek

Gegevens invullen in formulieren op website

Gegevens die u invult via het contactformulier of boekingsformulier zullen bewaard worden zolang de inhoud nodig is om uw vraag/boeking te verwerken (max. 2 jaar).

Surfgedrag

Uw surfgedrag op onze website gebruiken wij uitsluitend om onze website te optimaliseren. Deze worden niet aan derde meegedeeld. 

Sociale Media

Op onze website zijn er knoppen geplaatst om ons te volgen op Facebook en Instagram. De werking van deze knoppen is dankzij Facebook en Instagram. Lees het privacybeleid van Facebook en Instagram om te weten wat zij met jouw persoonsgegevens doen.

Gegevens delen

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de website en marketingafdeling te optimaliseren van Domein de Schuur en organisatie Kempen Campings. Deze gegevens zullen anoniem gebruikt worden waardoor niemand u kan identificeren. Daarnaast delen wij uw persoonsgegevens niet op een identificeerbare manier aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming hiervoor, tenzij aan overheidsinstellingen dit eisen.

Mailinglijst voor kampeerders

Deze gegevens worden vertrouwelijk bewaard. Zij worden enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van updates die in verband zijn met het verblijfpark en om reserveringen aan te nemen. U kan ten alle tijden uw persoonsgegevens wijzigen/verwijderen uit de mailinglijst.

Aanmelden/inloggen website

U kan ten alle tijden uw accountgegevens opvragen en indien nodig wijzigen of verwijderen.

Wijzigen

U heeft ten alle tijden het recht om uw persoonsgegevens te bekijken en verbeteren (indien nodig). U heeft ook het recht om uw persoonsgegevens te verwijderen of een kopie op te vragen. Dit kan u doen door een mail te sturen met deze vraag naar: marketingdeschuur@gmail.com

Wij behouden ons het recht voor deze privacy aan te passen. Wijzigingen zullen ook hier gepubliceerd worden.