3557205499
top of page

Jaarplaatsen

 

Uw vakantiebestemming wanneer u wenst.

Als u graag in de natuur bent, eens een gezellig babbeltje wilt doen met de buren, graag in de tuin werkt en helemaal tot rust wilt komen? Dan zijn wij een match! 

Op ons domein vindt u een 140-tal jaarplaatsen. Elke plaats is iemand zijn eigen stukje Groen middenin de Antwerpse Kempen. De ene is opzoek naar veel zon, de andere heeft liever een plek aan de rand of heeft u graag een grote tuin waar u al uw kruiden kunt planten of toch liever wat kleiner? Ieder van ons heeft zijn eigen wensen en daarom hebben wij verschillende plaatsen gecreëerd. Deze liggen tussen de 150m² en 360m². 

Al onze plaatsen beschikken het hele jaar door over nutsvoorzieningen zoals: elektriciteit (16A), wifi, riolering, tv-netwerk,... en water! Hierdoor kunt u eigenlijk blijven genieten van uw eigen plek in het Groen! Graag tijdens de kerstvakantie of een weekendje in de herfst even wegvluchten van de dagelijkse sleur en ontspannen in de natuur? Dat is dus hier mogelijk. 

 

Maar hoe begint u er nu eigenlijk aan? Misschien bent u al een ervaren kampeerder of is dit hele verhaal net nieuw voor u? 

 

Er zijn drie opties mogelijk. We sommen ze even voor u op:

1) U heeft al een eigen stacaravan. Dan gaan wij samen met u opzoeken naar een vrije plaats die past bij u en uw caravan. Vervolgens zorgen wij er samen met u voor dat alles goed geplaatst en aangesloten wordt op alle voorzieningen. Op het moment hebben wij 2 ruime jaarplaatsen direct ter beschikking.

2 - 3)Heeft u nog geen caravan? En u wilt een tweedehands of nieuwe stacaravan kopen?
Voor een tweedehands neem dan zeker ook eens een kijkje op onze pagina ''Occasie te koop''.

Bent u opzoek naar een nieuwe stacaravan, dan raden wij u ook aan om eens langs te gaan bij de verdeler van ''Lark Leisure Homes'' Chalet caravans (Ronny Caravans in Schilde - Bij Yannick en Olivier). Deze zijn volledig op maat gemaakt naar uw wens. Door hun meer dan 20 jaar ervaring kunnen zij u hier volledig mee verder helpen en zorgen zij voor uw perfecte chalet caravan

Neem gerust contact met ons op bij vragen: 014 26 16 52

Liever even langskomen? 

Kom gerust, vrijblijvend, eens even langs. Wij zorgen dan alvast voor een kopje koffie! 

Graag vragen wij u om even op voorhand te bellen, zo maken wij tijd voor u. ​

Praktische uitleg - jaarplaatsen 2024

We beschikken over een 140-tal jaarplaatsen tussen de 150m² en 250m². Al deze plaatsen hebben alle nutsvoorzieningen: water (ook in de winter), elektriciteit (16A), wifi, riolering, Tv-netwerk,... 

De tarieven van een jaarplaats voor 2024:

- Staangeld: vanaf € 1 325,00

incl. 10m³ 

afhankelijk van de grootte van het perceel.

- Waarborg: € 500,00 

deze is bedoeld voor het opleveren van de plaats. 

- Instapkosten: € 1 500,00

voor nieuwe installaties die geplaats worden op ons terrein; zij worden door ons volledig aangesloten op de nutsvoorzieningen (water, elektriciteit, riolering en tv netwerk) en incl. de inschrijvingskosten. 

Tarieven van het verbruik: taksen, water, elektriciteit:

- taksen

+/- € 100,00 per plaats.

- water

er is 10m³ water inbegrepen in het staangeld. 

Het verbruik wordt aangerekend aan het geldende tarief. 

- Elektriciteit

Het verbruik wordt aangerekend aan het geldende tarief. 

Elke plaats beschikt over zijn eigen teller voor water en elektriciteit.

 

U kunt vrijblijvend langskomen om een van onze plaatsen te bekijken. Omwille van de verschillende groottes van onze plaatsen, kunnen wij op dat moment samen met u de berekening maken voor de keuze van de plaats.  

Prijzen onder voorbehouden en kunnen wijzigen.

bottom of page