3557205499
top of page

Wie zijn wij?     Wat doen wij? 

Wij zijn een familiaal, kleinschalig domein met ongeveer 145 jaarplaatsen, 34 kampeerplaatsen waarvan 2 met een eigen privé-sanitair. Het domein is van de familie Kerssemeekers Jean-Paul, Ilse en onze dochter Chantal.

Wij vinden het belangrijk dat u hier heerlijk tot rust kunt komen en kan genieten van het groen. Daarom proberen wij zoveel mogelijk ruimte te creëren en de rust te behouden. Zodat u samen met uw

mede-kampeerders van de typische campingsfeer kunt profiteren.

Kamperen dat is Genieten in 't Groen op ons domein!

Via deze weg willen wij u meer informatie geven over wie wij zijn,

wat wij doen en wat u bij ons kunt verwachten. 

Ons terrein

Ons verblijfpark is 7ha groot en gelegen in de Antwerpse Kempen. Het bestaat al vanaf de jaren '60 en heeft zich verder ontwikkeld rond de taverne "de Schuur". Ons domein is al 50 jaar ingericht als een kampeerterrein en is lid van Kempen Camping. 

Logo - kempen camp.png

Wij bieden verschillende vormen van kamperen aan voor zowel een korte als lange periode. Komt u graag met een tent, mobilhome of caravan? Huurt u liever een hut? Of kent u nog een andere vorm van kamperen? Dit is allemaal mogelijk. 

Komt u voor een korte periode? Dan hebben wij een kampeerveld ter beschikking voor u. Hier kan uw vakantie beginnen. Het is natuurlijk ook mogelijk om hier een privé-sanitair bij te boeken.

Toch liever een langere periode? Dan hebben wij een eigen plekje voor u. Gezellig, rustig en ontspannen tussen het groen. 

Een nog langere periode? Een voor meerdere jaren? Eerder een tweede verblijf? U kunt uw "eigen plekje" in het groen doorheen de jaren omtoveren tot de plek zoals u die wenst. 

Naast onze kampeerplaatsen, ligt er op ons domein ook een rustieke taverne, dierenparkje, speeltuin, omni-sportveld en een petanqueveld. Op deze plaatsen organiseren wij allerlei activiteiten voor onze kampeerders. Vaak worden deze activiteiten georganiseerd vanuit de taverne. Natuurlijk is iedereen in deze taverne welkom voor een hapje en/of drankje. 

Ontdek al onze mogelijkheden op onze website. Heeft u vragen?

Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Wij helpen u met plezier verder!

Roemrucht verleden!

De taverne "de Schuur" was bij de start "de kleinkunsttempel" van Vlaanderen. Sterker nog: deze wieg van de kleinkunst stond mede onder de bezielende begeleiding van Miel Cools. Deze periode was een van de mijlpalen van de Schuur.

Ieder die iets wilde in die tijd, of hij nu Willem, Urbanus, Sjef, Dimitri of Louis heette, trad hier op / wilde hier optreden of bezocht de optredens.

 

Ieder voorjaar organiseert het Davidsfonds van Noorderwijk om deze redenen nog altijd een optreden. Op verschillende plekken in de taverne ziet u dan ook afbeeldingen van artiesten die naar deze tijd verwijzen.

bottom of page