Voor een overname of koop van een caravan

Op deze pagina vindt u tweedehands caravans die te koop zijn op ons terrein. Heeft u interesse in een van deze caravans, neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij een afspraak maken voor een bezichtiging en bespreken wij samen met u alle details. Deze service is voor u, als koper, volledig gratis.

Onze staanplaatsen liggen tussen de 120m² en de 250m². Daarnaast hebben wij ook nog enkele grotere plaatsen maar dit wil niet zeggen dat deze nog beschikbaar zijn. Al onze plaatsen beschikken over nutsvoorzieningen zoals: water (ook in de winter), elektriciteit (16A), wifi, riolering, Tv-netwerk, …

De prijs voor de staanplaats is afhankelijk van de grootte, voor het jaar 2020 is dit vanaf € 1 090,- (excl. water, elektriciteit en taksen).

Heeft u al een stacaravan? Of bent u van plan een te kopen? Wij hebben ook nog enkele lege plaatsen vrij waarop u uw stacaravan kunt plaatsen. Deze plaatsen zijn zeer beperkt. Hieronder vindt u de afmetingen van deze plaatsen. 

Graag meer informatie over onze jaarplaatsen en zijn werking? Klik hier: informatie jaarplaatsen

Heeft u interesse?

Kom gerust eens langs, wij zorgen voor een kopje koffie! 

Graag even een bellen op voorhand, dan maken wij tijd voor u. ​(014 26 16 52)

Ook  nu tijdens de corona-maatregelen kunt u langs komen, mits u een afspraak op voorhand maakt. Ook hier gelden de maatregelen op het gehele terrein (1,5 meter afstand houden van elkaar, mondmaskers in bezichtiging van stacaravan, ...)

Momenteel zijn er 2 stacaravan te koop en 1 vrije plaats

Aan de volgende publicaties van te koop caravans kunt u geen rechten ontlenen en deze zijn informatief.

Schrijf u in voor onze wachtlijst

Momenteel hebben wij geen stacaravans te koop. In het najaar komt er één plaats vrij waarop u uw eigen stacaravan kunt plaatsen. U kunt zich nu al inschrijven op deze plaats. 

 

Door de enorme vraag werken wij met first come first serve. Hierdoor kunt u zich wel inschrijven op onze wachtlijst. Zodra er een plaats vrij komt of een stacaravan te koop komt bij ons, wordt u als eerste gecontacteerd om als eerste de keuze te hebben. Vooraleer hij op onze website komt.

Hoe gaat dit te werk?

U komt eerst eens een kijkje nemen bij ons op het terrein. Zo leren wij elkaar kennen en u ook het terrein. U kunt ons dan laten weten waar u naar opzoek bent. Liever een schaduw plek of zonnige plek? Als het ons beiden bevalt, dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst.

Gelieve op voorhand even te bellen dat u langskomt, dan maken wij tijd vrij voor uw bezoek. 

Voor meer informatie:

Contacteer ons via info@deschuur.be of 014 26 16 52

€ 17 000,-

INSTAPKLAAR! 

Indeling:

- woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met toilet, aparte wc, 2 slaapkamers, tuinhuis.

Opmerkingen:

- incl. inboedel

- nieuwe geplaatste airco 2021

- In goede staat en instapklaar! Tuin is volledig aangelegd.

014 26 16 52

€ 16 000,-

Indeling:

- woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met toilet en wc, 2 slaapkamers, voortent, tuinhuis en prieeltje

Opmerkingen:

- incl. inboedel

- airco 

IN OPTIE