Voor een overname of koop van een caravan

Op deze pagina vindt u tweedehands caravans die te koop zijn op ons terrein. Heeft u interesse in een van deze caravans, neem vrijblijvend contact met ons op. Zo kunnen wij een afspraak maken voor een bezichtiging en bespreken wij samen met u alle details. Deze service is voor u, als koper, volledig gratis.

Onze staanplaatsen liggen tussen de 120m² en de 250m². Daarnaast hebben wij ook nog enkele grotere plaatsen maar dit wil niet zeggen dat deze nog beschikbaar zijn. Al onze plaatsen beschikken over nutsvoorzieningen zoals: water (ook in de winter), elektriciteit (16A), wifi, riolering, Tv-netwerk, …

De prijs voor de staanplaats is afhankelijk van de grootte, voor het jaar 2020 is dit vanaf € 1 090,- (excl. water, elektriciteit en taksen).

Heeft u al een stacaravan? Of bent u van plan een te kopen? Wij hebben ook nog enkele lege plaatsen vrij waarop u uw stacaravan kunt plaatsen. Deze plaatsen zijn zeer beperkt. Hieronder vindt u de afmetingen van deze plaatsen. 

Graag meer informatie over onze jaarplaatsen en zijn werking? Klik hier: informatie jaarplaatsen

Heeft u interesse?

Kom gerust eens langs, wij zorgen voor een kopje koffie! 

Graag even een bellen op voorhand, dan maken wij tijd voor u. ​(014 26 16 52)

Ook  nu tijdens de corona-maatregelen kunt u langs komen, mits u een afspraak op voorhand maakt. Ook hier gelden de maatregelen op het gehele terrein (1,5 meter afstand houden van elkaar, mondmaskers in bezichtiging van stacaravan, ...)

1 stacaravan te koop

Aan de volgende publicaties van te koop caravans kunt u geen rechten ontlenen en deze zijn informatief.

Graag een vrije plaats? Schrijf u in voor onze wachtlijst

Momenteel hebben wij geen stacaravans te koop of een plaatst waarop u uw eigen caravan kunt plaatsen vrij. Door de vraag werken wij met first come first serve.  Hierdoor kunt u zich wel inschrijven op onze wachtlijst. Zodra er een plaats vrij komt of een stacaravan te koop komt bij ons, wordt u als eerste gecontacteerd om als eerste de keuze te hebben. 

Hoe gaat dit te werk?

U komt eerst eens een kijkje nemen bij ons op het terrein. Zo leren wij elkaar kennen en u ook het terrein. U kunt ons dan laten weten waar u naar opzoek bent. Liever een schaduw plek of zonnige plek? Als het ons beiden bevalt, dan kunt u zich inschrijven op de wachtlijst.

Gelieve op voorhand even te bellen dat u langskomt, dan maken wij tijd vrij voor uw bezoek. 

Voor meer informatie:

Contacteer ons via info@deschuur.be of 014 26 16 52

€ 24 750,00

Indeling:

Woonkamer, keuken, 2 slaapkamers

aparte wc, douche, tuinhuis en prieeltje

Opmerkingen: incl. inboedel, dubbelbeglazing en in goede staat!

014 26 16 52

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • YouTube
Logo - kempen camp.png