3557205499
 

Kamperen in de Antwerpse Kempen

Ons terrein is ideaal gelegen voor iemand die graag wilt gaan fietsen of wandelen. U kunt een streekgebonden wandeling maken, een gedeelte afleggen van de GR5 of een route maken op het fietsknooppuntennetwerk (aanliggend aan ons terrein). 

Met welke verblijfsvorm u ook komt, u vindt bij ons een ingerichte plek naar uw wensen. Wij helpen u graag persoonlijk met het uitzoeken van een heerlijk plekje. 

U kunt aangeven of u gebruik wilt maken van de bijhorende faciliteiten zoals: water, elektriciteit, riolering, Tv-net, wifi, douches en bijkomend sanitair. Dit is allemaal in de prijs inbegrepen.

Vanaf heden werken wij met een regen-voucher. Heeft u tijdens uw vakantie een dag waarop het overmatig blijft regenen dan kunt u genieten van een voucher voor de waarde van 50% van

de dag dat u betaalde. Zie voorwaarde: klik hier. 

Wilt u een fietskaart, entreekaart voor een pretpark, reservering voor een restaurant of sauna? Wij helpen u graag op weg.

Prijzen zijn inclusief: 2 personen, elektriciteit, wifi, gebruik van gemeenschappelijk sanitair (douches,...), opladen apparatuur (fietsaccu, gsm,...). 

Mogelijkheid om vanaf nu ook uw PRIVE SANITAIR bij te boeken! 

Klik hier voor meer informatie. 

Kies hier u verblijfsvorm

Annuleren wegens corona-maatregelen? 

Volledige terugbetaling van uw vakantie! Klik hier voor meer uitleg

Kameren met een tent

Tent plaats

camping Domein de Schuur (9).jpg

Caravan plaats

camper.jpg

Camper plaats

safaritenten 2022 - print zndr-30.jpg

Safari tent